SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713996000 AND gallery_id = 11678File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713996000, '11678', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Pomama na Vitrenjaku: planuli i luksuzni penthousei od 200 kvadrata s bazenima - Vijest - 057info - Zadar

Zadar

MEHANIZACIJA UBRZANO RADI NA NOVOJ VIZURI

Pomama na Vitrenjaku: planuli i luksuzni penthousei od 200 kvadrata s bazenima

Svih pedesetak stanova koji su bili u ponudi na stranici Marina Project Zadar su rasprodani

Predio između Vitrenjaka i Puntamike ubrzano mijenja svoju vizuru - tvrtka Real Value prošle je godine započela na gradnji kompleksa stambenih zgrada, od kojih su prve tri uz hotel President u visokom stupnju izgradnje. Frapantan je podatak da su svih stanovi u ovim zgradama, unatoč ekskluzivnoj lokaciji pa i cijenama već - rasprodani!

Svih pedesetak stanova koji su bili u ponudi na stranici Marina Project Zadar su rasprodani. Među njima su i luksuzni penthousei na krovovima s bazenima, površine od dvjestotinjak kvadrata. Naravno, takvi stanovi prvi nađu svoju klijentelu te su bez problema prodani. Preostalih 12 stanova u prvoj zgradi, koja je već dobila fasadu, također vrlo komfornih, često s površinom od stotinjak kvadrata, također je planulo, uključujući stanove u prizemlju. Jednako je i s druge dvije zgrade uz prometnicu.

Slijedi prodaja stanova u pet zgrada koje se rade u sredini kompleksa i čija bi gradnja trebala biti gotova do kraja ove godine. U tih pet zgrada sagradit će se točno 101 stan, također s većim penthouseima na krovovima. Završno, slijedi izgradnja stanova na najatraktivnijoj parceli, onoj nasuprot kafića Yachting i Marine Borik, koja je do sada bila park. Na tom su prostoru predviđene dvije veće zgrade.

Stambeno naselje na Vitrenjaku gradi tvrtka Real Value u vlasništvu Grge Zrilića i Milana Bakovića, uz hipoteku na zemljište u visini od 7,5 milijuna eura u korist Šted-Investa.

Zona površine 27.300 metara četvornih ubrzano se urbanizira, što je vidljivo po aktivnim bagerima i motornim pilama, te će ovaj predio dobiti sasvim novu vizuru. Svaki objekt projektiran je s podzemnom garažom iz koje se s dizalom dolazi do stanova. Početkom gradnje stanovi su se prodavali po cijeni od 2.600 do 3.000 eura po metru četvornom.

Nova vizura Puntamike - Vitrenjaka
Foto: 057info (Saša Čuka)
PRIKAŽI KOMENTARE (7)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA