Zadar

BRUSSELS AIRLINES

Povukli najavljenu liniju prema Zadru jer nema interesa

Iz kompanije su potvrdili kako su imali namjeru ponovno obnoviti linije prema četiri hrvatske zračne luke, no procjena analize tržišta utvrdila je kako će potražnja prema zadarskoj i zagrebačkoj zračnoj luci u ovoj ljetnoj sezoni biti nedovoljna

Iako je Brussels Airlines ranije najavio ponovno uvođenje redovnih linija u ovoj ljetnoj sezoni iz glavnog grada Belgije prema četiri hrvatske zračne luke; Dubrovniku, Splitu, Zadru i Zagrebu, linije prema Zagrebu i Zadru više nisu u prodaji i kompanija u ljetnoj sezoni neće prometovati prema dvije spomenute zračne luke, javlja portal Croatian Aviation.

Iz kompanije su potvrdili kako su imali namjeru ponovno obnoviti linije prema četiri hrvatske zračne luke, no procjena analize tržišta utvrdila je kako će potražnja prema zadarskoj i zagrebačkoj zračnoj luci u ovoj ljetnoj sezoni biti nedovoljna. Iz tog razloga linije iz Brusselsa prema Zadru i Zagrebu povučene su iz prodaje i Brussels Airlines ove godine neće prometovati na istima.

Kompanija na ovim linijama ima codeshare ugovor s Croatia Airlinesom koja redovno prometuje između Zagreba i Brusselsa, pa je karte na ovoj liniji moguće kupiti na web stranici belgijskog avioprijevoznika. Uz jedno zaustavljanje u Zagrebu moguće je putovati i do zadarske zračne luke.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (22)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA