Kultura

PREDSTAVA KOJU DOVODI LIGA PROTIV RAKA

Pračovjek za smijeh kao lijek ovog petka u HNK

U sklopu akcije koju za Ligu protiv raka vodi vodi Lada Šokota "Smijeh kao lijek - smijehom protiv raka" imat će svoj 16. nastavak ovog petka u Pračovjeku.

U sklopu akcije koju za Ligu protiv raka vodi vodi Lada Šokota  "Smijeh kao lijek - smijehom protiv raka" imat će svoj  16. nastavak ovog petka u Pračovjeku.

Iz Lige su pozvali na predstavu  ovaj petak u zadarsko kazalište. Cijena ulaznica  je  10 eura, a sav prihod ide za liječenje onkoloških bolesnika. Na računu Lige koji je i podračun zadarske bolnice skupilo se 355 tisuća eura.

Pračovjek" je komedija o žensko- muškim i muško - ženskim razlikama. Lani je premijerno izvedana u Gradskom kazalištu Zorin dom u Karlovcu.  Najdugovječniji one man show na Broadwayu i konačno je došao u Hrvatsku, istaknula je članica Predsjedništva Lige, Lada Šokota.

Smijeha bi trebalo biti puna dva sata. U ulozi Pračovjeka  glumi talentirani Peđa Gvozdić, glumac i redatelj koji ovim naslovom obilježava 10 godina umjetničkog djelovanja u Gradskom kazalištu "Zorin dom".

Predstava se igra u više od 52 zemlje, a ovoga puta se Peđa Gvozdić uhvatio tog posla napravio predstavu i nadam se da će Zadar oboriti rekorde gledanosti, uvjerena je Lada Šokota.

 

 

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA