Kultura

UDRUGA KASPER

Predavanja, okrugli stolovi i zabava na Danima seksualnosti

Druženje je u virtualnom svijetu, preko platforme Zoom - što znači da se možete priključiti bilo gdje

Udruga studenata psihologije Kasper vraća se sa svojim najzabavnijim projektom - Danima seksualnosti!

Ovogodišnji su Dani seksualnosti važni jer Kasper slavi 10. godišnjicu njihove organizacije, stoga su za zainteresirane pripremili šarolik program u kojem svatko može pronaći nešto za sebe. Druženje je u virtualnom svijetu, preko platforme Zoom - što znači da se možete priključiti bilo gdje.

Dani seksualnosti održavat će se od 21. do 23. svibnja, a termine svih izlaganja i aktivnosti, kao i pripadajuće Zoom poveznice bit će uskoro objavljene. Za sada je poznato niz predavača, među kojima su Iva Žegura (Internalizirana homofobija), Marina Vidaković (Kako objasniti djetetu kako nastaju djeca?), Marina Nekić (Kako povisiti samopouzdanje u seksu?), dr.sc. Igor Mikloušić (Seksualnost iz evolucijske perspektive; monogamija), Silvija Stanić (Maloljetnička trudnoća i predstavljanje portala „Mama je mama"), Sabira Hajdarević (Prostitucija u antičkom dobu; prikaz sustava prostitucije u Rimu i Grčkoj), itd.

U okviru manifestacije organiziraju se dva okrugla stola - "Povijest Dana seksualnosti" i "Spolni odgoj u RH; Hoće li se ikada implementirati?", kao i predstavljanje knjige dr.sc. Jasnea Žmak „One stvari: Eseji o ženskoj seksualnosti". Osim predavanja, organizirati će se zabavne aktivnosti na kojima će se zainteresirani moći družiti, upoznati nove ljude, natjecati se i osvojiti nagrade.

Prijave za pasivne sudionike traju do 18. svibnja, potpuno su besplatne i otvorene za sve zainteresirane! Prijaviti se možete putem Google obrasca.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA