Zabava

JE LI OVO NAJAVA DOLASKA NA VIŠNJIK?

Prijović iz Osijeka pozdravila Dukića: Iako ne sluša moju glazbu, pozivam ga na koncert

Gradski vrt je, očekivano, popunjen do zadnjeg mjesta

Aleksandra Prijović sinoć je nastupila u Osijeku i napunila dvoranu Gradski vrt. Pjevačica je nakon koncerta održala konferenciju za medije i razgovarala s novinarima o koncertu i budućim planovima. Komentirala je i situaciju u Zadru.

- Koliko sam vidjela, nema zabrane. Pozdravljam gradonačelnika Zadra i iako je rekao da ne sluša moju glazbu, pozivam ga na koncert. Ako se predomisli, dobrodošao je na koncert, prenosi Index.hr.

Gradski vrt je, očekivano, popunjen do zadnjeg mjesta. Fanovi su svaku pjesmu pjevali uglas s pjevačicom. Kako je otkrila na koncertu, s Aleksandrom je u Osijek došla cijela njezina obitelj te ljudi iz Hrvatske s kojima je odrastala.

Koncert je, kao i one u Zagrebu, započela pjesmom Za nas kasno je, a odjenula je srebrnu šljokičastu kreaciju. Na početku koncerta je rekla da joj je drago što je u Osijeku jer je to blizu njenog rodnog mjesta.

"Nisam mogla zamisliti da ću u ovom gradu imati pet koncerata. Često sam tu provodila vrijeme i sada, kada stojim ovdje ispred vas, želim vam se zahvaliti i želim da uživate večeras kao što uživam i ja. Maštala sam i samo treba vjerovati u svoje snove", rekla je Aleksandra.

PRIKAŽI KOMENTARE (31)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA