Zadar

POZNAT PO PROJEKTU VILLE DIAMOND NA VITRENJAKU

Projekti u Zadru: nove vile u Kožinu i zgrada na Belafuži

Ista tvrtka prošle je godine već objavila projekte dviju vila i dviju stambenih zgrada u neposrednoj blizini, na samom početku obalnog pojasa u Kožinu

Hrvatski gastarbajter Robert Kralj nastavlja s projektima gradnje ekskluzivnih stanova na zadarskoj obali. Nakon projekta gradnje luksuznog naselja Diamond Marina Zadar Borik tik do Vitrenjaka, na redu su stambena zgrada na Belafuži i dvije luksuzne vile u Kožinu. Gradnju ovog projekta Kralj je prijavio na novoj tvrtki Adria Europe Obala d.o.o. te je na stranicama Grada Zadra objavljen javni poziv vlasnicima susjednih čestica za uvid u spis predmeta, kako bi provjerili narušava li projekt njihova prava.

Na stranicama grupacije navodi se kako je riječ o dvije ville, kojima se pogled pruža preko malog mjesta Kožina sve do susjednih otoka. Svaka od villa ima po četiri stambene jedinice - jedna u prizemlju, dvije na prvom katu i po jedan stan na drugom katu. Flora koje se proteže od prizemlje sve do krovne terase penthousea daje poseban ugođaj, osobito u toplim ljetnim večerima, dok balkonska krila s pokretnim rebrima u imitaciji drveta omogućuju stanarima stalno provjetravanje prostora te zaštitu od sunca.

Ista tvrtka prošle je godine već objavila projekte dviju vila i dviju stambenih zgrada u neposrednoj blizini, na samom početku obalnog pojasa u Kožinu. Oba projekta su u fazi realizacije.

U samom Zadru iza hipermarketa Tommy, stotinjak metara ispod belafuškog groblja, niknut će šesterokatnica nazvana Belavišta. Kvalitetna stanogradnja, pristupačnost i jedinstven dizajn samo su neke prednosti ovog projekta, kaže investitor, a na simulacijama se vidi dosta zelenila posađenog uz zgradu pa čak i na ravnom krovu.

Što se tiče najpoznatijeg projekta, Vile Diamond na Vitrenjaku, koja će u četiri tornja nuditi luksuzne penthouse s bazenima, on nije otišao dalje od čišćenja terena od visokog raslinja. Partneri u ovoj firmi (Adria Europe Borik) Kralju su poznati poljski nogometaši Łukasz Piotr Piszczek i Artur Wichniarek, dok su u Obali na upravljačkim pozicijama njegov partner Gerd Willi Kilian Grochowiak i varaždinski odvjetnik Domagoj Krpina, poznat i kao nekadašnji prokurist Luke Zadar.

PRIKAŽI KOMENTARE (9)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA