Zadar

DOVRŠENA KRIM ISTRAŽIVANJA

PU zadarska prijavila trojicu prevaranata iz unutrašnjosti

Zadarska policija završila je kriminalističko istraživanje protiv trojice osumnjičenika za kazneno djelo prijevare.

Zadarska policija završila je kriminalističko istraživanje protiv trojice osumnjičenika za kazneno djelo prijevare.

Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su krim istraživanje nad 47-godišnjakom iz unutrašnjosti Hrvatske, kojeg se sumnjiči za prijevaru. Sumnjiči ga se da je u kolovozu 2019. godine, temeljem ugovora za izvođenje građevinskih radova na objektu u vlasništvu 48-godišnjakinje primio predujam od sedam tisuća kuna, dok dogovorene radove nije izvršio u roku.

Također, policijski službenici Prve policijske postaje Zadar istraživali su 51-godišnjaka iz Karlovca, kojeg se sumnjiči za prijevaru na način da je tijekom 2018. godine, dogovorio postavljanje fasade na Viru na objektu u vlasništvu 46-godišnjaka, a nakon što je primio predujam od 15 tisuća kuna, radove nije izvršio.

Nadalje, policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su krim istraživanje nad 25-godišnjakom iz Samobora, kojeg se sumnjiči da je preko internetskog oglasnika, oglasio prodaju igrače konzole, a nakon što mu je 43-godišnjak uplatio novac za kupnju konzole, naručeno nije isporučio niti je vratio novac oštećenom.

Protiv trojice osumnjičenika državnom odvjetništvu podnose se kaznene prijava zbog kaznenog djela Prijevare.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA