Zadar

PREDSJEDNIK GO SDP-A O OBJAVI TZ-A

Radeta razmišlja o novoj prijavi protiv Paleke: Koristi moj trokut bez odobrenja

Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Daniel Radeta komentirao je Instagram objavu Turističke zajednice Grada Zadra na kojem je vidljiv automobil na Foši, upravo na onom dijelu kojeg su HDZ-ovci prozvali Radetinim trokutom nakon što su ga snimili kako taj prostor unatoč zabrani parkiranja koristi za iskrcaj turista.

Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Daniel Radeta komentirao je Instagram objavu Turističke zajednice Grada Zadra na kojem je vidljiv automobil na Foši, upravo na onom dijelu kojeg su HDZ-ovci prozvali "Radetinim trokutom" nakon što su ga snimili kako taj prostor unatoč zabrani parkiranja koristi za iskrcaj turista.

Navodeći kako je on taj koji ga je snimao, Radeta je prijavio direktora TZ-a Marija Paleku zbog sumnje u kazneno djelo nametljivog ponašanja, no Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je to odbacilo.

Šef gradskog SDP-a sada je, uz dozu humora, objavio kako razmišlja o novoj kaznenoj prijavi.

- Da direktor Turističke zajednice Grada Zadra i nije baš puno pametan dokazao je nebrojeno puta. Ovog puta odlučio je iskoristiti "RADETIN TROKUT" za promidžbu Adventa, a da me prije toga nije pitao smije li ga uopće koristiti. Vrhunac bezobrazluka i manjka inteligencije je ova službena objava na instagram stranici Turističke zajednice Grada Zadra. Zbog ovog nezakonitog i neovlaštenog pokušaja parkiranja i korištenja tuđe imovine ozbiljno razmišljam o kaznenoj prijavi i tužbi za ometanje posjeda, naveo je predsjednik GO SDP-a.

PRIKAŽI KOMENTARE (23)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA