Zadar

PRIJETI MU ZATVOR

Radnik teško stradao na gradilištu u Teslinoj ulici

Nakon dovršetka kriminalističko istraživanja, službenici kriminalističke policije Policijske uprave zadarske kazneno su prijavili 66-godišnjeg vlasnika trgovačkog obrta sa zadarskog područja.

Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja, službenici kriminalističke policije Policijske uprave zadarske kazneno su prijavili 66-godišnjeg vlasnika trgovačkog obrta sa zadarskog područja, koji se smatra odgovornom za nesreću koja se početkom godine dogodila u Zadru.

- Sumnjiči ga se da kao odgovorna osoba u siječnju ove godine na gradilištu stambene zgrade u Zadru, nije postupao po propisima ili tehničkim pravilima o zaštitnim mjerama. Na taj način je doveo u opasnost život ili tijelo ljudi. Naime, za vrijeme izvođenja radova došlo je do nekontroliranog pada drvene grede s visine od oko 12 m, koja je prilikom pada ozlijedila djelatnika obrta, kojem je pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici u Zadru gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozlijede, priopćili su iz PU zadarske.

Kako doznajemo, 37-godišnjak je zadobio višestruke prijelome na jednom od gradilišta u novom stambenom naselju uz Ulicu Nikole Tesle.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 66-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje na počinjene teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti, za koje je predviđena kazna zatvora od šest mjeseci do pet godina. 

 

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA