Zadar

NA BRODSKOJ LINIJI ZADAR- PREKO PONOVNO TRAJKET

Dora koja se često kvari mijenja Novalju u kvaru

Po tko zna koji put na brodskoj liniji Zadar - Preko vraćena je trajektna linija. Oni koji stalno koriste tu liniju, nikad ne znaju što ih čeka: Dora u Gradskoj luci ili trajekat sv. Juraj na Istarskoj obali.

Po tko zna koji put na brodskoj liniji Zadar - Preko vraćena je trajektna linija. Oni koji stalno koriste tu liniju, nikad ne znaju što ih čeka: Dora u Gradskoj luci ili trajekat sv. Juraj na Istarskoj obali. Za one koji dođu u zadnji tren na ukrcaj, nije svejedno ako ne znaju za promjenu, jer rampa je prilično udaljena od mjesta gdje se vezuje Dora.

Ona je u Gradskoj luci ali na drugom mjestu. Iz Jadrolinije su obavijestili kako od 29.06.2022. od 13:30 sati održavanje linije 409 Zadar- Preko preuzima m/t "Sv. Juraj" s veza br.1 u gradskoj luci.

Do kada - samo nebo zna, Dora mijenja katamaran Novalju koji je kvaru, tako su čuli boduli kojima je puna kapa državnog brodara koji ih na takav način marginalizira. I nema novih brodova, što je opće poznato i nimalo nevažno s obzirom na pojavu konkurencije privatnih brodara.

Ali Državu, a osobito njihovu Agenciju nimalo ne smeta da već pola godina Jadrolinija tu brodsku linija održava bez ugovora. Na novinarko pitenje o tome, iz Agencije za obalni linijski promet, nema očitovanja.

PRIKAŽI KOMENTARE (5)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA