Zadar

UZ PRIJETNJU NOŽEM

Razbojništvo na putu Nina: muškarac opljačkao trgovinu

Policija je uspjela razriješiti jedan slučaj krađe od prošlog tjedna

U petak, 21. siječnja oko 14.50 sati u Ulici Put Nina u Zadru, nepoznata muška osobe je iz trgovine trgovačkog društva uz prijetnju oštrog predmeta od trgovkinje otuđila novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća, a u tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela razbojništva.

S petka na subotu u Vrsima, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete.U posljednjih mjesec dana u Grbama, nepoznati počinitelj je provalio u brod 62-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio akumulator. Protiv nepoznatih počinitelja podnesene su kaznene prijave.

Policija je uspjela razriješiti jedan slučaj krađe od prošlog tjedna. Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom, kojega se sumnjiči da je sa gradilišta u Ulici Ive Kerdića otuđio drvene oplate u vlasništvu trgovačkog društva, vrijedne nekoliko tisuća kuna. Otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasniku, a protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA