Zabava

U GUMA BARU

Šibenski The Fogsellers stižu na Urbofon live

Treći u nizu koncerata, u sklopu Urbofon live programa, rezerviran je za šibenski The Fogsellers koji će nastupiti u petak, 31. ožujka s početkom u 21:30 sati

Treći u nizu koncerat u sklopu Urbofon live programa rezerviran je za šibenski The Fogsellers koji će nastupiti u petak, 31. ožujka s početkom u 21:30 sati.

Ova četveročlana ekipa iz Šibenika oduševit će vas electro-fusion svirkom koja nadilazi žanrovske okvire.

Bend predvođen virtuoznim multiinstrumentalistom Mirkom Rakom čine Josip Palinić za bubnjevima, Luka Mrša na trubi i Ivan Ković na gitari i basu.

Krajem prošle godine obilježili su deset godina rada, a zasad jedinim studijskim albumom "Smooth Simplicity" (2017.) osvojili su publiku i glazbenu kritiku te zaradili dvije uzastopne nominacije za nagradu "Ambasador" u kategoriji najboljih elektroničkih bendova.

Iako se kroz godine zvuk benda mijenjao, on se do danas bazira na fuziji elektronske i organske glazbe, a uživo Fogsellersi uvijek ostavljaju prostora za improvizaciju zbog koje je svaki nastup unikatan i zanimljiv.

Ulaznice po cijeni od 5 EUR mogu se kupiti putem Entrio sustava za prodaju ulaznica, u Udruzi Prizma na adresi Ul. Nadbiskupa Nikole Matafara 2, Zadar od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati te na ulazu u klub na dan koncerta od 20:00 sati.

O Urbofon Live programu

Urbofon Live je cjelogodišnji koncertni program urbane glazbe zamišljen kao svojevrsni nastavak na radijsku emisiju Urbofon koja se od 2018. godine emitira na HR Radio Zadru, a prati domaću nezavisnu i urbanu glazbenu scenu. Sufinancira Ministarstvo kulture i medija. Cilj programa Urbofon Live je pozicionirati Zadar na koncertnu kartu urbane glazbene scene u Hrvatskoj, upoznati publiku s recentnom hrvatskom glazbenom scenom te jačati lokalnu glazbenu scenu kroz povezivanje i umrežavanje s glazbenicima iz cijele Hrvatske.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA