SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713477600 AND gallery_id = 11162File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713477600, '11162', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Slike sa Zadar Sunset festivala već otputovale u svijet - Vijest - 057info - Zadar

Zabava

IZVRSTAN PROVOD U DVA DANA FESTIVALA

Slike sa Zadar Sunset festivala već otputovale u svijet

Izvrsna energija i ples dugo će ostati u sjećanju svima koji su posjetili Festival, a već danas najavljuje se novo izdanje 2022. godine

Prvi Zadar Sunset festival privukao je maksimalan broj posjetitelja. Prema odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite te u dogovoru s lokalnim stožerom dozvoljen broj posjetitelja po danu je bio tisuću. Obje su večeri bile rasprodane do posljednjeg mjesta, a svi su morali imati EU Digital Covid certifikat ili negativan test.

- Festival je ispunio sva očekivanja kako publike tako i nas u organizaciji. Mjere su poštovane prema svim preporukama i to je ono najvažnije. Već danas krećemo s planiranjem i pripremom novog izdanja za koji vjerujemo da će biti još veće i programski bogatije, izjavio je Drago Vukelić iz BSH Events, tvrtke koja je uz glavnog organizatora - Selected Croatia - sudjelovala u organizaciji manifestacije.

Lokacija tik iznad instalacije Pozdrav Suncu pokazala se izvrsnom. Sam zalazak Sunca bio je dirljiv prizor, slike s ovog Festivala već putuju diljem svijeta kao nova glazbena razglednica Zadra. Izvrsna energija i ples dugo će ostati u sjećanju svima koji su posjetili Festival, a već danas najavljuje se novo izdanje 2022. godine. Talijanska techno diva Deborah de Luca opravdala je epitet jedne od vodećih DJ-ica svijeta. Svojim hitovima, ali i dobro poznatim evergreenima u svom aranžmanu razveselila je zadarsku publiku. Nju su činili posjetitelji iz čak 32 zemlje među kojim su SAD, Kanada, Njemačka i druge. Uz nju su u drugoj večeri Festivala nastupili i Andrologic, Damian Leboss i Neroa te Puff Puff-e.

- Divno smo se zabavili. Glazba je bila odlična, upoznali smo nove prijatelje iz Njemačke koje je razveselio Festival. Jako nam nedostaju ovakva događanja. Vraćamo se dogodine na ovaj divni plesni podij, rekla je vesela Mare iz Zadra.

Zadar Sunset festival održao se u organizaciji Selected Croatia i BSH Events, uz veliku podršku Turističke zajednice grada Zadra.

Zadar Sunset Festival (drugi dan)
Foto: 057info (Saša Čuka)
PRIKAŽI KOMENTARE (4)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA