Sport

NEMA NOVCA ZA IGRANJE REGIONALNOG NATJECANJA

Sonik Puntamika odbila poziv ABA 2 lige, još nema ni ime za novu sezonu

Nadamo se kako će u skorijoj budućnosti doći do bolje financijske situacije kojom će nastup i na regionalnoj razini biti dostupan za naš sastav, poručili su iz kluba.

KK Sonik Puntamika iz Zadra dobila je pozivnicu za igranje u ABA 2 ligi. Ovu informaciju portalu Crosarka potvrdili su iz uprave kluba, ali i nagovijestili kako poziv neće prihvatiti.

"Potvrđujemo kako je na adresu kluba stigao poziv za sudjelovanje na čemu smo prije svega vrlo zahvalni, jer je rad i rast kluba prepoznat isto kao i trud te potenciranje i guranje u mladih igrača u prvi plan. To je poročilo ovaj uspijeh, naravno zahvaljujući i odličnom vođenju igre od strane stručnog stožera na čelu s Hrvojem Vlašićem.

Ipak Sonik Puntamika s velikom sigurnošću može priopćiti da do igranja u ABA 2 Ligi neće doći poradi financijskih prepreka. Ostavit ćemo prostora i za neki preobrat kroz sljedećih par dana ukoliko se nešto naglo promjeni no za sada klub je službeno van natjecanja. Nadamo se kako će u skorijoj budućnosti doći do bolje financijske situacije kojom će nastup i na regionalnoj razini biti dostupan za naš sastav, poručili su iz kluba.

Treba napomenuti kako su Puntamičani u prošloj sezoni izgubili glavnog sponzora, trgovački lanac Sonik, koji se fuzirao sa Studencem. S novim vlasnikom nije dogovren nastavak suradnje, pa je upitno kako bi se klub trebao zvati u sljedećoj sezoni..

 

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA