Zadar

ZBOG DVIJE VRSTE OPASNOSTI

Sudac odredio istražni zatvor za mladića u čijem je Porscheu pronađen kokain

Nakon što je zaustavljen za volanom Porschea zagrebačkih registarskih oznaka, osumnjičeni 28-godišnji diler zadržan je u istražnom zatvoru.

Nakon što je zaustavljen za volanom Porschea zagrebačkih registarskih oznaka, osumnjičeni 28-godišnji diler zadržan je u istražnom zatvoru.

Javili su to iz Općinskog državnog odvjetništva u Zadru u kojem je mladić ispitan 27. studenog zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv zdravlja ljudi neovlaštenom proizvodnjom i prometom drogama.

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 28-godišnjak 26. studenog 2022., u mjestu pored Zadra, u cilju daljnje prodaje i ostvarivanja imovinske koristi, protivno odredbi čl. 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, nakon što je na neutvrđeni nabavio drogu kokain, u osobnom automobilu držao oko 113 grama droge kokain, upakirane u tri bijele PVC vrećice, kao i veći novčani iznos, navodi se u priopćenju iz DORH-a.

Podsjetimo, 28-godišnjak je s područja Ličko-senjske županije, a kod sebe je držao 30-ak tisuća kuna. Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, što je sudac istrage i prihvatio i osumnjičeniku odredio istražni zatvor.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA