Zadar

POSTOJI SNIMKA PRAĆENJA, POLICIJA TRAGA ZA NAPADAČEM

Teško ozlijeđena Zadranka koja je napadnuta u mraku Bagatovog nebodera

Na Branimirovoj obali, u blizini Bagatovog nebodera dogodio se fizički napada na Zadranku koja je uslijed teških ozlijeda glave trebala biti operirana u zadarskoj bolnici dok napadač slobodno šeta.

Na Branimirovoj obali, u blizini Bagatovog nebodera, dogodio se fizički napad na Zadranku koja je uslijed teških ozljeda glave trebala biti operirana u zadarskoj bolnici, dok napadač slobodno šeta.

Iz PU zadarske su nam jutro na novinarski upit potvrdili nemili događaja za koji su, kažu, čekali povratnu informaciju iz zadarske bolnice.

„Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje u svezi događaja od 05. lipnja 2022. godine u kojem je 43-godišnjakinja zadobila teške tjelesne ozljede. Naime, oko 03.15 sati u Zadru na Obali kneza Branimira, na ulici nepoznati muškarac je fizički nasrnuo na oštećenu uslijed čega je ona pala na pod te zadobila teže tjelesne ozljede, a nepoznati muškarac se udaljio s mjesta događaja. Liječnička pomoć pružena joj je u Općoj bolnici Zadar. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, dok se za počiniteljem intenzivno traga", službeno je očitovanje iz PU zadarske.

Neslužbeno doznajemo kako prije nego ju je zaskočio nepoznati muškarac, Zadranka koja se vraćala doma nakon što je otpratila prijateljicu, prošla je pokraj ugostiteljskog objekta. Ona je vidljiva na snimkama njihovih kamera kao i mlađi muškarac koji je hodao iza nje.

PRIKAŽI KOMENTARE (5)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA