Zadar

NEUPUĆENI IZ GRADA ZADRA PRIHVATILI PRIJEDLOG

Tko kaže da na Višnjiku nema špina za žedne korisnike?

Za nevjerne Tome, ponekad slika govori više od riječi za one neupućene.

Za nevjerne Tome, ponekad slika govori više od riječi, osbito za one neupućene a to ne bi smjeli biti po službenoj dužnosti.

 Pa su nam tako iz SC Višnjik proslijedili dokazni materijal na prigovor građana iz MO Višnjik. Oni su na skupu negodovali na činjenicu kako u gradu sporta, odnosno u najvećem sportsko-rekreativnom kompleksu u Dalmaciji, nema dostupne pitke vode.
Čak su dali i prijedlog, koji je prihvaćen i objavljen na stranici Grada Zadra iz kojeg očito nije bilo nikoga tko će reći - pa to već imamo.

Dakle, netko je predložio a organizatori projekt Kvart i po su usvojili: da se postave tipski modeli javnih česmi i to oni koji bi zadovoljavali sve suvremene standarde tj. da je voda jednostavno i praktično dostupna za konzumaciju za sve dobne skupine (bez prevelikog saginjanja), da postoji mogućnost točenja u boce te da postoji izdvojeni pristup vodi za životinje. Predlažemo i da česme sadrže grb grada i natpis „Pitka voda", kažu stanari nezadovoljni što sportaši za vrijeme ljetnih temperatura u "gradu sporta" nema pristup pitkoj vodi.

Kad bi ovakvih česmi iliti ga špina kao na Višnjiku bilo i po središtu grada a ne da žedni turisti šetaju s bočicama vode i ostavljaju pune koševe plastike.

Uz uvijek dostupnu pitku vodu, u sklopu SC Višnjik postavljeni je i desetak  kemijskih zahoda - sve je za korisnike. Kao i nova svlačionica za građane uz trim stazu.

PRIKAŽI KOMENTARE (13)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA