Sport

IGRAČ KOJI OBEĆAVA

Tomislav Buljan potpisao novi ugovor s KK Zadar

Iako u dvije posljednje utakmice nije dobio priliku zaigrati na terenu, u prvoj utakmici protiv Zaboka upisao je prve minute te se u dobrom svjetlu predstavio navijačima.

Talentirani košarkaš Tomislav Buljan potpisao je novi, četverogodišnji ugovor sa Zadrom. Buljan je došao u Zadar s 15 godina, prošao je omladinski pogon u kojemu je napredovao i stigao do prve ekipe.

Prošle sezone je u završnici juniorskog prvenstva Hrvatske bio MVP nakon što su juniori Zadra bez poraza postali državni prvaci po prvi put nakon 20 godina. Mladi Splićanin je prošle sezone također nastupao za razvojnu momčad Zadra, Jazine Zadar II, u Prvoj ligi je prosječno bilježio 11 poena i 6,5 skokova po utakmici.

- Ovaj potpis mi puno znači, u Zadru sam već tri godine i ovo je još jedan znak da se vjeruje u mene i da klub želi ulagati u mene. Izuzetno sam sretan i uzbuđen na te četiri godine koje me čekaju, nadam se da ću ih odlično iskoristiti. Ja ću čekati svaku priliku koja mi se pokaže, još sam mlad i moram se još dokazati, izjavio je Buljan.

Iako u dvije posljednje utakmice nije dobio priliku zaigrati na terenu, u prvoj utakmici protiv Zaboka upisao je prve minute te se u dobrom svjetlu predstavio navijačima.

- Kad sam ulazio u igru malo me trema uhvatila, ali nakon što sam zabio prvi koš sve je bilo super. Imao sam podršku navijača i svih ljudi u dvorani. Uzbuđen sam zbog cijele sezone, iskoristit ću svaku priliku koju dobijem, najbolje što mogu. Želim opravdati povjerenje kluba i trenera koji su mi to pokazali i da budem svake godine sve bolji igrač, rekao je Buljan.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA