Zadar

TIM IZ NADINA DAO NAJNIŽU CIJENU

Tri ponude za uređenje okoliša Centra za mlade, najjeftinija 5,35 milijuna kuna

Posao je Grad Zadar procijenio na 4 milijuna kuna plus PDV, a najjeftinija je ponuda TIM-a iz Nadina od 4,28 milijuna kuna

Na natječaj za parterno uređenja okoliša budućeg Centra za mlade u Grad Zadar pristigle su tri ponude. Za razliku od drugih natječaja, kada je znalo biti velikog raspona u ponudama, ovog pura sva tri zainteresirana ponuđača dala su sličnu cijenu za izvođenje radova po projektu.

Posao je Grad Zadar procijenio na 4 milijuna kuna plus PDV, a najjeftinija je ponuda TIM-a iz Nadina od 4,28 milijuna kuna (5,35 s PDV-om). Tehma d.o.o. iz Zadra dala je nešto višu ponudu (4,32 milijuna), a zadarski i splitski Lavčević u zajedničkoj su ponudi procijenili posao na 4,35 milijuna kuna.

Uz Centar za mlade uz Gradsku knjižnicu Zadar uredit će se četiri „vanjske prostorije", pretprostor, svjetlosna promenada, dnevni boravak (džungla) i multifunkcionalno parkiralište. Na vanjskom prostoru postavit će se strukture za sjedenje, betonske "lounge stolice i dvosjedi", okrugli niski betonski stolovi, itd. Prostor za okupljanje bit će opremljen je betonskim namještajem i kružnim betonskim strukturama za sjedenje.

Ne bude li prigovora i odluke o poništenju natječaja, Grad bi mogao iznaći sredstva koja nedostaju te ugovoriti posao s najpovoljnijim ponuđačem.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA