SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713391200 AND gallery_id = 12193File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713391200, '12193', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Tri prva mjesta za članove Oldtimer kluba Zadar u klasi H - Vijest - 057info - Zadar

Zabava

NA KRAJU RALLYA 100 KILOMETRA ZADRA

Tri prva mjesta za članove Oldtimer kluba Zadar u klasi H

Brojni zaljubljenici u oldtimere došli su na svoje prošlu nedjelju, 18. rujna, kada su na Branimiru ugledali stare automobile i njihove vlasnike, sudionike 21. Oldtimer auto rallyja "100 kilometara Zadra" u organizaciji Oldtimer kluba Zadar.

Brojni zaljubljenici u oldtimere došli su na svoje prošlu nedjelju, kada su na Branimiru ugledali stare automobile i njihove vlasnike, sudionike 21. Oldtimer auto rallyja "100 kilometara Zadra" u organizaciji Oldtimer kluba Zadar. Iako prvotno zakazan za subotu, odgođeni rally okupio je preko 65 oldtimera iz cijele HR i Slovenije od kojih najstariji datiraju Fiati 1100 E i 500 C Belvedere iz 1952. godine.

Nakon izložbe, došla je na red već tradicionalna vožnja Poluotokom sve do centra Paga gdje su vozila ponovno izložena na paškoj rivi. Sudionike je dočekao prigodni domjenak u organizaciji TZ grada Paga na kojemu je prezentiran paški sir Paške sirane nakon kojeg su sudionici posjetili samostan sv. Margarite u kojem su se upoznali s procesom izrade paške čipke i poznatih paških baškotina. Oldtimeri su se okušali i u ispitima spretnosti čiji su im rezultati donijeli bodove u Prvenstvu Hrvatske Hrvatskog oldtimer saveza.

Predstavnici OTK Zadar bili su vrlo uspješni jer su u klasi H uzeli prva tri mjesta (1. mjesto Domagoj Praljak, 2. mjesto Karlo Stipčević, 3. mjesto Josip Švarc). Slavilo se i u T klasi gdje je 1. mjesto pripalo Valentinu Stipčeviću. 3. mjesto u klasi G osvojio je Siniša Pavić. Arman Bogdanić je u klasi F bio 4., a u klasi G 4., 5. i 6. mjesto osvojili su Mile Jurica, Josip Tokić i Marin Pestić. U posebnoj kategoriji brzinskog ispita daleko najbrži bio je Natanael Patrov koji je priredio i najatraktivniju vožnju sa svojim Fiatom 128 sport.

Velika zahvala ide svima onima koji su podržali organizaciju "100 kilometara Zadra": grad Pag, TZ grada Paga, Paška sirana, samostan sv. Margarite, Solana Pag, Adriatic osiguranje, Canapay, Stipčević d.o.o., RI interijeri, Horti centar, Noah instalacije te Aris nekretnine.

 

21. Oldtimer auto rally - 100 kilometara Zadra
Foto: Oldtimer klub Zadar
PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA