Zadar

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD BANJA NA PAŠAMNU

Teško ozlijeđeni supružnici, životno ugrožena 46-godišnjakinja

Sinoć se na otoku Pašmanu dogodila teška prometna nesreća u kojoj je po život opasne ozlijede dobila putnica u vozilu, rođena 1976. godine

Sinoć se na otoku Pašmanu dogodila teška prometna nesreća u kojoj je po život opasne ozlijede dobila putnica u vozilu, rođena 1976. godine.

 Ona je hrvatska državljanka kao i njezin suprug rođen 1973. godine koji je teže ozlijeđen. Oni su bili putnici u vozilu kojim je upravljao 62-godišnjak, hrvatski državlljanin.  Policija  je kaznenu prijavu za izazivanje prometne nesreće podnijela protiv vozača koji je imao i 0.7 nedozvoljenih promila alkohola.

Prema informacijama u PU zadarskoj, do nesreće je došlo iza 20 sati, na otočkoj cesti kod Banja. Vozač, rođen 1960. godine je izgubio nadzor nad volanom zbog neprilagođene brzine te je vozilom (Mercedes GLC, terenac) španjolskih registracijskih oznaka, sletio s kolnika, udario u stup javne rasvjete i zidić te se prevrnuo na bok.

U autu su bile i dvije putnice, poljske državljanke, 32-godišnja majka i 9-godišnje dijete. One su lakše ozlijeđene.

Dvije teže ozlijeđene osobe zbrinute su u zadarskoj bolnici.
Sinoć se promet odvijao zaobilazno, a jutros otežano jer je vozilo još uvijek na jednom kolničkom traku, rečeno je u PU zadarskoj i trebalo bi se jutros transportirati.

Vozi se jednim prometnim trakom, naizmjence, obavjestio je u subotu ujutro Hrvatski autoklub.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA