Zadar

OPROŠTAJ KOLEGA

U Zadarskom listu održana komemoracija za Vedrana Sitnicu

Posljednji ispraćaj bit će sutra (petak) na Gradskom groblju, s početkom u 11 sati.

U redakciji Zadarskog lista danas je održana komemoracija za preranog preminulog fotografa Vedrana Sitnicu. Od Vedrana su se oprostili članovi obitelji, sadašnje i bivše kolege iz Zadarskog lista, novinari iz drugih redakcija, prijatelji, kolege iz MK Beštije...

Uzvanicima je na dolasku zahvalio izvršni urednik Zadarskog lista Goran Šimunov, nakon čega su oproštajne riječi izrekli fotograf Zadarskog lista Marin Gospić, dugogodišnji kolega sa županijskih terena Velimir Vele Brkić te prvi urednik Zadarskog lista Nedjeljko Jusup.

Jusup se prisjetio dolaska obitelji iz Banje Luke pri pokretanju dnevnog izdanja Zadarskog lista, kada je Vedran sa svojim bratom i majkom slijedio oca. Nedugo nakon toga postao je redakcijski fotograf, gdje je ostao sve do prerane smrti. Podijelio je tugu s ocem i majkom koji su u kratkom vremenu ostali bez obojice sinova.

Svima koji su došli, kao i Zadarskom listu i Novom listu, zahvalio je Vedranov otac Arif. Nakon oproštajnih riječi nazočni su se mogli upisati u Knjigu žalosti.

Posljednji ispraćaj bit će sutra (petak) na Gradskom groblju, s početkom u 11 sati.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA