Zadar

POLICIJA IH UPOZORILA, ONI SE VRATILI PA POBJEGLI

Uhvaćena dvojica od šestorice koji su budili stanare: pili, pjevali i palili vatru iza 3 sata

Policija je noćas iza 3 sata na poziv građana iz velike stambene zgrada koje je probudila buka i vatra u dvorištu tek iz drugog pokušaja okončala tulum u javnom prostoru.

Policija je noćas iza 3 sata na poziv građana iz velike stambene zgrade, okrenute prema Putu Murvice, koje je probudila buka i vatra u dvorištu tek iz drugog pokušaja okončala tulum u javnom prostoru.

Skupina od šestorice mladiće bacila je i sjedalicu u vatru, koja samo što nije zahvatila drvenu nadstrešnicu koju je stanarima velikodušno podigao Odjel za komunalne poslove, te su zapjevali kao da je podne.

Prva patrola policije s njima je miroljubivo razmijenila po koju riječ i pustila ih da se pokupe bez da su ugasili vatru. U pomoć je stigla i druga patrola, ali su stvar prepustili prvoj dvojici policajaca. Policija je otišla, momci su se sakrili iza zgrade i vratili nazad: raspirili vatru, upalili svoje pjesme i nastavili sa zabavom.

Na ponovni dolazak policije ekipa je pobjegla. Međutim, dvije patrole koje su stigle bile su malo agilnije: sačekali ih i dvojicu su uspjeli uhvatiti. Jednom je 22 godine i imao je 1.14 alkohola, a drugi, rođen 1999. godine, napio se tek do 0.5 promila. Obojica su privedeni i očekuje se da prijave i ostalu četvoricu za narušavanje javnog reda i mira.

Takvo narušavanje javnog reda i mira je učestalo u dvorištu te stambene zgrade. Osobito ljeti, kada pojedini stanari ne mogu spavati od postponoćnih rođendanskih i ostalih zabava. Malo tko se od straha usuđuje zvati policiju da ih zaštiti. A policija, kao u ovom slučaju, dođe ih tek upozoriti.

PRIKAŽI KOMENTARE (4)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA