Zadar

FOTO: PROMJENE U DOMU ZDRAVLJA DOK TRAJU RADOVI

Umjesto u Polikliniku dr. Krpina seli u svoju ambulantu na Novom Bokanjcu

Specijalist ginekologije i opstetricije dr. Domagoj Krpina seli se iz prostorija Doma zdravlja Zadarske županije u Ulici Ivana Mažuranića ("Hitna") na adresu Željka Markovića 6 na Novom Bokanjcu.

Specijalist ginekologije i opstetricije dr. Domagoj Krpina seli svoju ordinaciju iz prostorija Doma zdravlja (zgrada "Hitne") na Novi Bokanjac.

- Prostor na adresi Ulica Željka Markovića 6, u koji želim preseliti ordinaciju, u mom je vlasništvu, nalazi se u novoizgrađenom objektu za koji je izdana uporabna dozvola te odgovara potrebnim standardima ginekološke ordinacije. Držim da će se preseljenjem ordinacije osigurati bolja zdravstvena zaštita pacijenticama, osobito imajući u vidu da se prostor nalazi u prizemlju te ima vlastito parkiralište zbog čega je lako dostupan invalidima i teško pokretnim osobama. S obzirom na to da sada Domu zdravlja Zadarske županije na mjesečnoj razini plaćam značajan iznos na ime zakupnine za prostor, opremu, režijske troškove, kao i troškove održavanje zajedničkih dijelova zgrade i okoliša, prostor u koji planiram preseliti ordinaciju financijski je znatno povoljniji što će mi omogućiti višak sredstava koji želim kontinuirano ulaganti u opremu za rad, odnosno u modemizaciju i podizanje standarda ordinacije, navodi dr. Krpina u zahtjevu koji je dobio odobrenje Ministarstva zdravstva, a sutra će biti i na dnevnom redu sjednice Županijske skupštine koja mu također mora dati suglasnost.

Poznati zadarski ginekolog tako ostaje u mreži javne zdravstvene službe, kao privatnik koji je sklopio ugovor s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje, samo što će biti dislociran i neće biti među kolegama koji će sljedeće godine također iseliti s lokacije u Ulici Ivana Mažuranića u prostor u Poliklinici koji se trenutno uređuje.

Informaciju o selidbi doznali su iz medija, zbog čega nam je dio njih iskazao ljutnju na ravnateljicu Doma zdravlja dr. Renatu Bek jer ih o tome nije informirala. Od nje pak doznajemo za novog ginekologa u sustavu - dr. Marka Dragića koji trenutno mijenja dr. Ivanu Šimunović te paralelno skuplja potpise i za svoju ordinaciju.

 

 

 

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA