Sport

NIŽE USPJEHE

Vanja Tokić osvojila titulu PRO šampiona i srebrnu medalju

Zadarska superžena Vanja Tokić ponovno je osvojila titulu PRO šampiona na prestižnom natjecanju Universe održanom u Mađarskoj: ovog puta riječ je o drugom mjestu i srebrnoj medalji!

Zadarska superžena Vanja Tokić ponovno je osvojila titulu PRO šampiona na prestižnom natjecanju Universe održanom u Mađarskoj: ovog puta riječ je o drugom mjestu i srebrnoj medalji! Ujedno je ovo Vanjina četvrta PRO titula u samo godinu dana od kada je osvojila Pro Card.

- Za mene je ovo san, emocije se nisu stišale niti od europskog zlata, a sada sam osvojila srebro na Universu... Predivan je ovo kraj natjecateljske godine, nagrada za sve. Ovo je dokaz da kada čovjek nešto želi, to i može postići uz velika odricanja. Meni je to uspjelo i sretna sam zbog toga, a o poticaju za dalje i da ne govorim, rekla nam je Vanja.

Svojim uspjesima želi biti primjer drugima, ne samo kao poticaj za sudjelovanje u natjecanjima i promociji bodybuildinga, nego kao primjer da sa zdravim načinom života mogu početi sada, ovoga trenutka, bez obzira na godine i dosadašnji način života.

- Kroz zadnje godine, a posebno kroz ovu, uspjeli smo bodybuilding i fitness prikazati onakvim kakav on uistinu jest, zdrav način života. Srce mi je kao kuća, predstavila sam nas Grad, našu Županiju i Hrvatsku u svim zemljama gdje sam nastupila. Sad ide mini odmor, nastavljam s privatnim treninzima i održavanju forme, čekajući raspored za sljedeću godinu, zaključila je Vanja.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA