Sport

EUROPSKA PRO PRVAKINJA

Vanja Tokić putuje u talijanski Taranto na IBFF Universe

Nakon Europskog prvenstva održanog prošlog vikenda u Budimpešti na kojem je naša Zadranka Vanja Tokić po treći puta osvojila zlatnu medalju i obranila naslov europske prvakinje, naša fitness kraljica odlazi na IBFF Universe natjecanje koje će se ove subote, 27. svibnja održati u Tarantu u Italiji.

Nakon Europskog prvenstva održanog prošlog vikenda u Budimpešti na kojem je naša Zadranka Vanja Tokić po treći puta osvojila zlatnu medalju i obranila naslov europske prvakinje, naša fitness kraljica odlazi na IBFF Universe natjecanje koje će se ove subote, 27. svibnja održati u Tarantu u Italiji. Vanja će se natjecati u kategoriji PRO BIKINI.

- S obzirom da je forma već odrađena i previše je truda i rada uloženo, odlučila sam u ovako kratkom vremenu otići na ovo još jedno važno natjecanje. Vremenski razmak između ova dva natjecanja je jako mali, ali to je moj način života koji volim i koji mi odgovara. Naravno da se nadam još jednoj PRO medalji, rekla je Vanja Tokić pred odlazak u Italiju dodajući kako sa svim svojim sudjelovanjima na natjecanjima i osvojenim medaljama želi promovirati body building i zdrav način života, ali i činjenicu da za bavljenjem ovim sportom ne postoji dobna granica.

- Svi moji dosadašnji rezultati dokaz su da sa ulaskom u četvrdesete godine možete biti prije svega zdraviji i poletniji nego što ste bili možda u ranijim godinama, a onda i izgledati bolje. Pretilost je veliki problem prije svega zdravstveni, a sa bavljenjem ovim ili bilo kojim drugim sportom činite dobro sebi i svom zdravlju. Izgled je tek na drugom mjestu, rekla je Vanja.

Podsjetimo, fitness kraljica, trostruka je europska PRO prvakinja, te višestruka PRO šampionka.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA