SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713564000 AND gallery_id = 11607File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713564000, '11607', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Vatrogasci u pola sata ugasili veliki požar na Relji - Vijest - 057info - Zadar

Zadar

PROSTORI KOJE JE NEKAD KORISTIO HAK

Vatrogasci u pola sata ugasili veliki požar na Relji

Veliki požar izbio je danas na Relji! U 15:47 sati zadarski vatrogasci zaprimili su dojavu prema kojoj gori napušteni gradski prostor kojeg je prije koristio Hrvatski autoklub.

NOVO U 16:20 sati lokaliziran je velik požar koji je izbio danas na Relji. Vatrogasci su još neko vrijeme ostali na terenu, kako ne bi došlo do širenja vatre.

Vatra je buknula u jednom od zapuštenih objekata u krugu nekadašnjeg HAK-a. Nakon što su se iselili 2018. godine, Grad Zadar je taj teren, kao njegov vlasnik, više puta bezuspješno pokušavao prodati. 

Uzrok požara i materijalna šteta utvrdit će se policijskim očevidom.

RANIJE Veliki požar izbio je danas na Relji! U 15:47 sati zadarski vatrogasci zaprimili su dojavu prema kojoj gori napušteni prostor kojeg je nekad koristio Hrvatski autoklub.

- Na terenu su tri vozila sa 7 djelatnika, rekli su nam u Županijskom vatrogasno-operativnom centru.

S terena nam stižu fotografije i snimke koje svjedoče razmjerima tog požara zbog kojeg se nad Zadrom nadvio gusti crni dim.

- više informacija uskoro-

Gašenje požara u bivšim prostorijama HAK-a
Foto: Tomi Burčul
PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA