SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1714082400 AND gallery_id = 11135File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1714082400, '11135', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) VIDEO/FOTO: Kanaderi i vatrogasci zaustavili širenje vatre uz deponij Diklo - Vijest - 057info - Zadar

Zadar

POŽAR POD KONTROLOM

VIDEO/FOTO: Kanaderi i vatrogasci zaustavili širenje vatre uz deponij Diklo

Zadarski vatrogasci su u 14:07 sati primili dojavu o požaru na otvorenom prostoru borove šume kod deponije Diklo!

NOVO Pod kontrolu je stavljen požar koji je danas buknuo u borovoj šumi kod deponija Diklo. Na večernjem dežurstvu ostala je još jedna ekipa koja osigurava požarište od mogućeg rasplamsavanja vatre.

Nakon njihovog odlaska teren će preuzeti policajci koji moraju utvrditi uzrok požara.

RANIJE

Od zapovjednika Vatrogasne zajednice Zadarske županije Mateja Rudića doznajemo kako je zaustavljeno širenje požara koji je buknuo u borovoj šumi uz deponij Diklo danas oko 14 sati.

Kanaderi su prestali djelovati iznad požarišta, a zemaljske snage gase rubne dijelove zahvaćenog prostora u blizini deponija, a na kojem se također nalaze naslage otpada.

RANIJE

Zadarski vatrogasci su u 14:07 sati primili dojavu o požaru na otvorenom prostoru borove šume kod deponija Diklo! 

Kako je vidljivo na fotografijama, gusti crni dim se nadvio nad gradom.

Na terenu je nekoliko ekipa JVP Zadar te JVP Nin, kao i DVD iz Nina. Nešto prije 15 sati mogao se vidjeti kanader kako nadlijeće mjesto požarišta.

- Dva Canadaira CL-415 iz sastava Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH angažirana su u srijedu, 21. srpnja 2021. godine u poslijepodnevnim satima na požarištu Diklo-Kožino u Zadarskoj županiji, izvijestili su iz MORH-a.

- uskoro opširnije -

Požar kod deponija Diklo
Foto: 057info (Krešimir Sorić)
PRIKAŽI KOMENTARE (9)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA