Zadar

POD KAPOM TZ NIN KOJU VOODI TOMISLAV ĆURKO

Vir ide prema milijunu, ali ministrica turizma dolazi u TN Zaton

Iz općine Vir pohvalili su se kako je prema turističkom prometu u srpnju, Vir na drugom mjestu iza Rovinja, dok je od početka godine do kraja srpnja na trećem mjestu najboljih domaćih turističkih destinacija.

Iz Općine Vir pohvalili su se kako je prema turističkom prometu u srpnju, Vir na drugom mjestu iza Rovinja, dok je od početka godine do kraja srpnja na trećem mjestu najboljih domaćih turističkih destinacija.

Virske rekorde lani je u korona sezoni ukrasila  nova ministrica Nikolina Brnjec, koja je na Vir stigla 8. kolovoza, tjedna dana prije silazne putanje sezone.
U Vir je tog dana u kolovozu došao i direktor TZ Grada Zadra, Mario Paleka koji doista nema nikakve veze s virskim turizmom. Na tom susretu s ministricom turizma, međutim, bila direktorica Županijske TZ, Mihaela Kadija koja je tamo trebala biti po službenoj dužnosti.

Ili možda nije. Jer u utorak opet dolazi ministrica turizma Nikolina Brnjec. I to u turističko naselje Zaton, od kojeg je Turisthotel napravio najveći  i to izvorno zadarski turistički biser.

Međutim, u pozivu iz Ministarstva turizma piše kako će se sastanak održati u Zaton Holiday Resortu, Dražnikova 76 t, u Ninu.
Istina da je Zaton pod TZ Nin, ali samo dijelom. Jedan dio potpada pod turistički ured mjesta Zaton, a veći je u granicama TZ Nin. Nin je službena adresa.
Domaćin će biti novi predsjednik TZ Nin, Tomislava Ćurko koji će se ministrici također moći pohvaliti da su i oni u krugu milijunaša, pri čemu se misli na noćenje.

Vir je do kraja srpnja imao ukupno 857.205 ostvarenih turističkih noćenja  i milijum mu je nadohvat.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (3)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA