Zadar

RAZRIJEŠENI RENDELI, ŠARIĆ I VODOPIJA

Vlada postavila Božidara Longina za predsjednika Upravnog vijeća Lučke uprave

Na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlada donijete su odluke o novim kadrovima koje postavlja vladajuća garnitura.

ZADAR- Na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlada donijete su odluke o novim kadrovima koje postavlja vladajuća garnitura.

U Lučkoj upravi Zadar razriješen je predsjednik Upravnog vijeća Krešimir Rendeli te članovi Svetko Šarić, Boris Fantulin, Ante Vodopija i Alen Rukavina. Novim predsjednikom imenovan je Božidar Longin, a članovima Živko Kolega, Marino Buturić, Boris Fantulin i Alen Rukavina.

Longin je i prij odlaska u Zagreb na mjesto člana Uprave Hrvatskih šuma bio član Upravnog vijeća Lučke uprave Zadar. Tada je predsjednik bio Živko Kolega, ali su članovi prije bili SDP-ovci Ante Vodopija i Svetko Šarić. Živko Kolega je od samog početka u UV Lučke uprave. Saziv Upravnog vijeća pod predsjedanjem Kolege poništilo je prije četiri godine natječaj za ravnatelja Lučke uprave zbog smjene vlasti. Na ponovljenom natječaju izabran je Emil Bilić. Njemu mandat traje do kraja ove godine i ne bi bilo razloga prekidati ga prije isteka. Takvo nešto je najavio i resorni ministar Oleg Butković. Osim ako gotovo jednostranačko Upravno vijeće u kojem je po službenoj dužnosti Lučki kapetan, a to je sada Alen Rukavina, ne odluči drugačije.

PRIKAŽI KOMENTARE (4)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA