Zabava

OPEN AIR BEZ POTVRDA

Vruća imena trećeg Derivata: La Jungle, Fige, Mrve brojim...

U ugodnom ambijentu Nigdjezemske (open air/skate park, Stjepana Radića 11), u subotu, 24. srpnja Derivat donosi vruća imena za vruće ljetne večeri.

U ugodnom ambijentu Nigdjezemske (open air/skate park, Stjepana Radića 11), u subotu, 24. srpnja Derivat donosi vruća imena za vruće ljetne večeri. Nastupaju La Jungle iz Belgije, Mrve brojim iz Rijeke i Zbor Fige iz Zadra. 

Program počinje oko 19 sati laganim druženjem, zatim nastupaju Fige, već dobro poznati zadarskoj publici svojim šarmantnim i energičnim etno napjevima i veselim nastupima, a potom slijedi bend Mrave brojim iz Rijeke, neopsihodelični duhoviti pop rock kojeg predvodi Klas, dugogodišnji riječki gitaristički i autorski mag (Grč, Let 3). Na kraju, da se stigne do ponoći barem naslutiti energiju vremena bez ograničenja, belgijski La Jungle razvalit će sat vremena žestoke techno/rock svirke. Iz očitih razloga otkazan je nastup Partibrejkersa i najavljenog Lovely Quinces zbog mjere samoizolacije člana benda. Oni, nažalost, ne mogu nastupiti kako je prvotno i najavljeno. 

- Ipak se veselimo jednom dobrom i kvalitetnom programu zadarske ljetne ponude, kazali su organizatori.

Program je ograničen na broj publike do 100 posjetitelja, uz vremensko ograničenje koje traje do ponoći. Nema potvrda na ulazu, ali poštivat će se sve Covid mjere: razmak, dezinfekciju i pažnja jednih prema drugima. Ulaznice po cijeni od 50 kuna moguće je u pretprodaji kupiti u Indie baru, Trooper baru, Caffe 72 i Dejabrew pubu. Ukoliko se sve ulaznice ne prodaju u pretprodaji, one će se moći kupiti na licu mjesta.

Ovogodišnji Derivat bilo bi potpuno nemoguće organizirati bez financijske podrške šire društvene zajednice: Grad Zadar, Ministarstvo kulture i medija RH, HDS - ZAMP, Zadarske županija i Turističke zajednice uz spnzore Verteks, Caffe 72, Lav zaštita, zadarski ugostitelji i medijski pokrovitelji.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA