Zadar

KONFERENCIJA ZA MEDIJE ŽUPANIJSKOG VIJEĆNIKA

Vučetić: Načelnik Dražina je jednako kriv kao Bore Mršić

Izgleda da su zadarski policajci do 15 sati državni službenici, od 15 do 18 privatni poduzetnici, a nakon 18 sati kriminalci

Županijski vijećnik Frane Vučetić upozorio je danas pred upravom PU zadarske kako je više puta upozoravao načelnika Antona Dražinu na neprofesionalni rad nedavno smijenjenog voditelja Službe kriminaliteta Bore Mršića. Činjenica da ni nakon više pritužbi i predstavki nije reagirao pokazuje da je za posljednja događanja jednako odgovoran poput smijenjenog Mršića.

- Izgleda da su zadarski policajci do 15 sati državni službenici, od 15 do 18 privatni poduzetnici, a nakon 18 sati kriminalci. Posljednji događaji pokazali su da u zadarskoj policiji nema vladavine prava, nego vladaju nered i kaos, a slogan "Sigurnost i povjerenje" ruganje je građanima, ustvrdio je Vučetić.

- Imali smo situacije da Mršić sugerira Općinskom državnom odvjetništvu da nema potrebe za određenim istragama, dok bi u drugim situacijama radio sve da se neke istrage zaustave. Kako je moguće da meni tadašnji načelnik Općine Vir Kristijan Kapović kaže da će me policija pretresti i poslati na poligraf i da se to za dva dana dogodi? Kako je moguće da uz općinske zaštitare i policajce PU zadarska na dan izbora angažira privatnu zaštitarsku kuću u kojoj radi supruga načelnika PU zadarske? Dvojac bez kormilara Mršić i Dražina dotaknuli su dno kaljuže, poručio je Vučetić.

Vijećnica Vira bez podjela Jadranka Okreša rekla je da je bilo situacija da se rade lažne zabilješke o razgovorima koji se nisu dogodili, a da se nju kazneno prijavljivalo samo zato što je na sjednicama Općinskog vijeća upozoravala na desetke milijune kuna koji se odnose s Vira.

PRIKAŽI KOMENTARE (11)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA