SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1716156000 AND gallery_id = 12969File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1716156000, '12969', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Za uređenje okoliša Centra za mlade, Grad će dodati još 177 tisuća eura - Vijest - 057info - Zadar

Zadar

TIM UGOVORIO POSAO NA 4.2 MILIJUNA KUNA

Za uređenje okoliša Centra za mlade, Grad će dodati još 177 tisuća eura

Od kada je tadašnji državni tajnik, a sadašnji ministar za EU fondove, Šime Erlić u Zadar donio kuvertu s 3.6 milijuna kuna za uređenje okoliša Centra za mlade, dogodio se veliki iz nered na svjetskom tržištu

Od kada je tadašnji državni tajnik, a sadašnji ministar za EU fondove, Šime Erlić u Zadar donio kuvertu s 3,6 milijuna kuna za uređenje okoliša Centra za mlade, dogodio se veliki iz nered na svjetskom tržištu. Toliko da su vantroškovnički radovi na uređenju okoliša Centra za mlade u ovoj godini skočili za 177 tisuća eura ili 1,3 milijuna kuna bez PDV-a.

Toliko će dobiti TIM iz Nadina koji je u rujnu prošle godine s Gradom Zadrom ugovorio posao na 4,2 milijuna kuna bez PDV-a. Radovi su počeli tek ove godine i završili tek nedavno kada je skinuta ograda gradilišta Centra za mlade koji je završen prošlog proljeća. Koliko je on koštao na kraju, to javnost ne zna usprkos vidljivosti koja je obaveza EU projekta jer nije održana završna konferencija.

Iz e- glasne se doznaje kako je službena vrijednost ugovora sklopljenog između Grada Zadra i Brodomerkura bila 711.818,25 eura bez PDV-a, dok novim izmjenama ona iznosi 889.772,81 eura, također bez PDV-a.

Ukupno se radi o investiciji vrijednosti kroz prvu i drugu fazu od 43,5 milijuna kuna, izjavio je 2021. godine tadašnji pročelnik Ante Ćurković, ne sluteći razmjere inflacije koji su doveli do EU direktive koju je prihvatila Hrvatska za mogućnost dodatnog plaćanja ugovorenog u javnom sektoru.

Okoliš Centra za mlade
Foto: Tomi Burčul
PRIKAŽI KOMENTARE (5)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA