Zadar

TKO SE JAVIO ZA UGOSTITELJSTVO A TKO ZA TRGOVINU?

Za zakup tri kioska na Muraju otvoreno 11 ponuda - sve su iz Zadra

Za tri nova kioska na Muraju, povjerenstvo Tržnice Zadar danas je otvorilo 11 ponuda potencijalnih petogodišnjih zakupaca iz Zadra.

Za tri nova kioska na Muraju, povjerenstvo Tržnice Zadar danas je otvorilo 11 ponuda potencijalnih petogodišnjih zakupaca iz Zadra. Uglavnom sve su bile za kioske namijenjene usluživanju hrane i pića uz obližnje skladište, dok je samo jedna ponuda za kiosk određen za trgovinu na malo.

Početna cijena mu je 500 eura bez PDV-a mjesečno, a s ponudom od 840,50 eura javio se obrt Aqua Zadar.
Najveća jagma vladala je za kiosk broj tri koja je kao i kiosk broj 1, namijenjena za posluživanje hrane i pića. Početna cijena je bila 800 eura.

Ponudu su dali DirectDva na 1002 eura, Fit projekt j.d.o.o. na 950 eura, Last floor j.d.o.o. je ponudio 1 158 eura, Feral je licitirao sa 904 eura a Mare trade sa 1002 eura uz braniteljsku prednost vlasnika te firme koja drži restoran Četiri kantuna.
Oni su se javili i za kiosk broj 1 s najvećom ponudom od 1 506 eura, dok su za pomoći skladišni prostor dali ponudu od 250 eura. Za isti taj prostore kao i kiosk broj 1 natjecao se Last floor s ponudom od 907 eura.

Već za četiri dana, kandidati za zakup kioska na Muraju uz korištenje i plaćanje  dodatne javne površine za terasu po odobrenje iz Odjela za gospodarenje gradskom imovinom, dobit će odluku o tome kome je pripao zakup. Ugovore će potpisati direktor Tržnice, Tomislav Letinić koji je iza zatvorenih vrata Male vijećnice čekao završetak otvaranja ponuda.

PRIKAŽI KOMENTARE (13)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA