Sport

POBJEDA NA DOMAĆEM TERENU

Zadar bez problema protiv Šibenke uz dobar debi Klarice

Zadar je u susretu 18. kola HT Premijer lige na domaćem terenu svladao Šibenku rezultatom 77-49.

Zadar je u susretu 18. kola HT Premijer lige na domaćem terenu svladao Šibenku rezultatom 77-49.

Bila je to jednosmjerna utakmica od prve minute, Zadrani su otvorili s 10-0 i vodstvo niti u jednom trenutku utakmice nisu ispuštali iz ruku. Šibenčani, kojima je ovo bila prva službena utakmica u ovoj kalendarskoj godini, nisu u ovom dvoboju mogli računati na ozlijeđenog Roberta Kujundžića, dok je Vladimir Anzulović poštedu dao kapetanu Domagoju Mavri i Aleksandru Bursaću, kao i od prije odsutnom Domagoju Vukoviću, piše Basketball.hr.

Oba trenera dala su pregršt minuta svojim mladim igračima, u čemu su se bolje snašli Zadrani, za koje su dobre role imali Tomislav Buljan i debitant Krševan Klarica (oba po 8 poena u maloj minutaži). Buljan je upisao jedva 13 minuta jer je u jednom dvoboju pod košem nezgodno doskočio, pa se tako priključio sad već brojnoj skupini ozljeđenih igrača. Damira Milačića može veseliti dobra utakmica mladog Antonija Klarina, koji je u svom prvom nastupu u ovoj sezoni ubacio deset poena.

Najbolji u redovima domaće momčadi bili su Dario Drežnjak (15 poena, 5 skokova) i Antonio Jordano (13 poena, 9 skokova), dok je kod gostiju uz Klarina dvoznamenkast bio još i kapetan Domagoj Bašić (14 poena, trica 4-7).

 

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA