Sport

VODICE RAVNOPRAVNE

Zadar i s remijem na Stanovima ostao na vrhu ljestvice

Zadar je ostao na prvom mjestu, budući da Junak nije uspio pobijediti GOŠK Kaštela

Nakon tri pobjede za redom Zadrani su s puno optimizma, ali i opreza dočekali Vodice. Ipak, zadarske želje nisu se ispunile, završilo je 2:2. Dobra je vijest da je Zadar ostao na prvom mjestu, budući da Junak nije uspio pobijediti GOŠK Kaštela (1:1).

Vodičani su poveli u 12. minuti, kada je Markota s desne strane ubacio na vrh šesnaesterca gdje je Škugor sjajnim volejom iz okreta pogodio donji desni kut Matasovićevog gola. Zadar se brzo vratio, i u dvije minute poveo 2:1. Najprije je u 14. minuti Muić bio asistent Luetiću, koji se provukao kroz obranu gostiju i rutinirano pogodio za 1:1. Malo nakon toga ponovo je u akciji Luetić, koji s desne strane traži Serbinova u sredini. Lopta preskače Ukrajinca, ali pada na Jakira, koji iz prve s lijeve strane donosi preokret - 2:1.

Činilo se da bi Zadrani nakon toga mogli krenuti još odlučnije, ali dogodilo se suprotno. U 25. minuti griješi Gregov, koji "asistira" Škugoru, a ovaj kreće "jedan na jedan" prema Matasoviću. Uslijedio je udarac po sredini gola, kojeg je zadarski vratar obranio. No, tri minute kasnije velika pogreška Matasovića, nakon što neometan s out linije loptu praktično dodaje Malenici. Uslijedio je precizan lob prema praznom golu i lopta je ponovno u zadarskoj mreži.

Igra se potom primirila do kraja prvog poluvremena, da bi u nastavku svi pokušaji Zadrana za osvajanje tri boda pali u vodu.

- Nažalost, nismo bili u pravom izdanju. Nedostajalo nam je energije i više raspoloženih igrača. Trebali smo bolje reagirati nakon što smo se brzo vratili iz minusa i poveli 2:1, ali ovo nije bio naš dan. Bilo je i puno prekida, tako da nismo uspjeli razviti našu igru - rekao je Domagoj Muić, kapetan Zadra.

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA