Sport

TREĆA HNL JUG

Zadar poražen kod Neretve, i dalje borba za 3. ligu

Ekipa iz Metkovića je do pobjedničkog pogotka došla u 59. minuti pogotkom Ankovića

Zadar je u 32. kolu 3. HNL - jug poražen od Neretve u Metkoviću rezultatom 1:0. Ekipa iz Metkovića je do pobjedničkog pogotka došla u 59. minuti pogotkom Ankovića.

Zadrani su tijekom utakmice imali nekoliko dobrih šansi koje nažalost nisu uspjeli realizirati. Na samom kraju susreta nakon što je jedan od domaćina igrao rukom u šesnaestercu sudac je dosudio jedanaesterac, ali je Buljat pogodio vratnicu.

- Ovo je bila prava prvenstvena i borbena utakmica. Nažalost mi smo imali jedan trenutak dekoncentracije gdje smo primili gol. Imali smo nekoliko dobrih prilika koje nismo uspjeli realizirati. Također smo imali priliku doći do boda, ali nismo realizirati penal. Neretva je zasluženo pobijedila i čestitam im na dobroj utakmici. Mi idemo dalje, ostale su nam još dvije utakmice do kraja sezone, znamo što moramo učiniti, okrećemo se susretu s Kamenom koji nas čeka u sljedećem kolu.

Zadar se dva kola prije kraja nalazi na četvrtom mjestu 3. HNL - jug sa 54 boda, pet manje od Jadrana i bod manje od HV Posedarje i Hrvaca. Za plasman u Treću jedinstvenu ligu možda će trebati osvojiti treće mjesto pa Zadrani imaju imperativ pobjeda u sljedećim utakmicama, a prva od dvije prilike bit će kod Kamena.
Od momčadi iz Zadarske županije biogradski Primorac u ovom je kolu pobijedio Neretvanca 2:1 (Birkić 4, Katuša 6), a HV Posedarje izgubio kod Hrvaca 1:0.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA