Zadar

"KOŠARICA" IMA I KONVERTER VALUTE

Aplikacija koja na jednom mjestu pokazuje sve akcije u trgovinama

Zadranin Stipe Stagličić i njegov Smart Solutions predstavljaju novu mobilnu aplikaciju naziva "Košarica", koja nudi pregled trenutnih akcijskih ponuda u svim većim trgovačkim lancima na području Hrvatske.

Zadranin Stipe Stagličić i njegov Smart Solutions predstavljaju novu besplatnu mobilnu aplikaciju naziva "Košarica", koja nudi pregled trenutnih akcijskih ponuda u svim većim trgovačkim lancima na području Hrvatske.

- Sigurno ste se i vi barem jednom našli u situaciji da ste bili u potrazi za najboljom cijenom. Možda ste u trgovini i prošli pored nečeg što vam se svidjelo, ali niste bili sigurni je li to doista dobra ponuda. Zato smo razvili aplikaciju Košarica koja vam omogućuje pregled akcijskih ponuda u svim većim trgovačkim lancima u Republici Hrvatskoj. Ne morate više pregledavati papirnate kataloge ili surfati različitim web stranicama, sve što vam treba je jedan klik daleko, ističe Stagličić dodajući kako je "Košarica" savršeni alat za uštedu vremena i novca.

Naime, kako se navodi u objavi za medije, aplikacija je prilagođena potrebama korisnika kojima omogućuje brzo i jednostavno pronalaženje onoga što im treba te kreiranje liste za kupovinu po pojedinom trgovačkom lancu. Također, kupcima bi trebala olakšati i prijelazni period s kune na euro.

- Cijene možete vidjeti izražene u eurima kao i u kunama kako bi se lakše prilagodili na novo iskazivanje istih, a imamo i praktični konverter valute koji će vam zasigurno biti koristan u narednim tjednima, ističu iz tvrtke Smart Solutions Zadar.

Aplikacija je trenutno razvijena za Android mobilne uređaje i može se preuzeti u Google Play trgovini, a u budućnosti će biti dostupna i za iOS uređaje. Trenutno se u aplikaciji mogu vidjeti ponude iz sljedećih trgovina: Kaufland, Konzum, Studenac, NTL, Interspar, Spar, Boso, Lidl, Eurospin, Plodine, DM, Roto svijet pića.

- Uskoro ćemo nadopuniti i listu dostupnih ponuda trgovačkih lanaca. Ukoliko ste i vi željni uštede prilikom kupovine i željeli biste imati sve akcijske ponude na jednom mjestu, preuzmite aplikaciju Košarica i uživajte u svim njenim prednostima, pozivaju iz tvrtke Smart Solutions čiji se tim trudi osmisliti inovativna i korisnički prijateljska rješenja.

PRIKAŽI KOMENTARE (3)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA