Zabava

BRKLJAČA I BRKLJAČA U ETERU RADIJA 057

Zadarski pjevač otkrio tajnu prvijenca: najdraža pjesma mu je Kampo Kaštelo

Jure Brkljača gostovao je kod Šime Brkljače na Radiju 057.

Jure Brkljača gostovao je kod Šime Brkljače na Radiju 057. Nije u pitanju rodbinska veza, ali jeste jaka glazbena veza - J.B. kako ga je na engleskom najavio DJ Meshi.

Nažalost, obojica bez javnih nastupa ali barem su u eteru mogli pričati o zajedničkom interesu. I to s povodom. Bez konkurencije, jedini pjevač i kantautor sa zadarskom adresom koji je dobio nacionalnu kategoriju, Jure Brkljača izdao je ovih dana svoj prvi album. Ostani tajna moga života, naziv je Jurinog prvijenca s 14 pjesama, među kojima je nekoliko i njegovih autorskih skladbi, većinu je napisao Miroslav Rus dok jednu potpisuje Jure Stanić.

Na albumu su četiri nove pjesme i jedna koju je otkrio radijski Brkljača, a koja je estradnom Brkljači najdraža. Ime joj je Kampo Kaštelo.

- Šetajući po Muraju slušao sam Zadar je u srcu mome i baš mislio kako bi volio i ja imati pjesmu posvećenu mom gradu. Prenio sam to Rusu s kojim sam stvorio odličan profesionalni ali i prijateljskih odnos razgovora u kojima sam mu i spomenuo tu svoju želju. Pričali smo mi i o odrastanju u kvartovima. Zove mene Rus i pita kako se ono zove moj kvart. Za 15 minuta od tog pitanja poslao mi je Kampo Kaštelo. Jako sam mu zahvalan za tu pjesmu. Još je nema na YouTube ali će se uskoro pojaviti i spot, pa će se moći čuti, ispričao je Jure Brkljača, a Šime Brkljača je kao naivno pitao: a gdje će biti snimljen spot.

Zadarski Kampo opjevao je jedan od njegovih najpoznatijih stanovnika.

PRIKAŽI KOMENTARE (4)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA