SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1718488800 AND gallery_id = 13103File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1718488800, '13103', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Zadrani ponovno imaju svoje omiljeno mjesto za noćne izlaske - Vijest - 057info - Zadar

Zabava

PROMO

GUMA NIGHT CLUB & BAR OTVORILA VRATA

Zadrani ponovno imaju svoje omiljeno mjesto za noćne izlaske

Omiljeni bar Zadrana, prošlog petka ponovno je otvorio svoja vrata te u sezoni jesen zima radi kao noćni klub s mnoštvom iznenađenja

Guma night club & bar, koji se nalazi u samom srcu Poluotoka, omiljeno je urbano mjesto u gradu za izlaske, koje je, nakon ljetne stanke, ponovno otvorilo svoja vrata s jesensko - zimskom shemom rada kao noći klub.

Zanimljiv i živopisan interijer, urbana glazba i kvalitetna ugostiteljska ponuda, aduti su koji su privukli željenu publiku koja se filtrirala ne po generacijskim već svjetonazorskim kriterijima. Nemala zajednica na društvenim mrežama s nestrpljenjem je čekala informaciju o otvaranju te se već prve klupske večeri sjajno zabavila do jutra. Da otvorenje bude zanimljivo i puno sjajne energije pobrinuo se resident DJ i atraktivne Cabaret performerice, a za slane i slatke zalogaje TH catering.

U središtu programske sheme Guma night cluba i dalje je odlična i istovremeno opuštajuća zabava, sjajna energija koju donose resident DJi i live performeri, respektabilna ponuda pića i vrhunska usluga.

Guma night club & bar posluje petkom i subotom od 22 do 4 sata i garantira vrhunsku zabavu kroz dva programa. Program petkom pod nazivom What happens in Guma... bazira se na domaćim hitovima (trash) koji se izmjenjuju s kvalitetnim izborom stranih hitova od 1970ih do 2000, dok se subotnji program, pod nazivom Back to the Future bazira na mixu najboljih stranih hitova do 1980ih do 2000. uz stalan tim resident DJ-eva te povremene nastupe dance performera.

Više o GUMA night clubu & baru doznajte na njegovoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Otvaranje Guma night club & bara, jesen/zima 2023.
Foto: PR

KOMENTARI ISKLJUČENI

DESKTOP VERZIJA