Zadar

"BRATE IZVINI, ALI IŽIVCIRAO SI ME"

Započeo sukob pa tijekom šaketanja suparniku rekao da mu auto gori

Nakon sukoba zajedno su pošli dalje, a on mu je rekao "Brate izvini, ali iživcirao si me".

Općinski sud u Zadru izrekao je novčanu kaznu muškarcima koji su se fizički obračunali u jednoj zadarskoj trgovini.

Tijekom sudskog postupka koji je održan bez sudjelovanja okrivljenika, koji su uredno zaprimili pozive, utvrđeno je kako je jedan od njih, nakon što je ušao u trgovinu, ugledao drugog i s leđa ga udario otvorenim dlanom desne ruke po glavi, zbog ranijih neraščišćenih računa.

Nakon što se udareni okrenuo i uzvratio udarcem šake u glavu počela je tučnjava te su zadali jedan drugome više udaraca po glavi i tijelu. Tijekom tučnjave došlo je do padanja boca s pićem i drugih artikala s polica na pod trgovine, a svojim ponašanjem kod prodavačice u trgovini prouzročili su strah. Nakon što su uspjeli raščistiti račune jedan s drugim, obojica su izašla iz trgovine i udaljili se.

Tijekom ispitivanja muškarac koji je započeo sukob rekao je kako ga je drugi muškarac ranije zavlačio s prodajom automobila. Nakon sukoba zajedno su pošli dalje, a on mu je rekao "Brate izvini, ali iživcirao si me".

Napadnuti muškarac iznio je nešto drugačiju verziju završetka sukoba: tijekom šaketanja napadač je u jednom trenutku rekao da mu auto gori. Istrčao je iz dućana i vidio da je s njegovim autom sve u redu, pa se s istim uputio svojoj kući. Istina je da je s napadačem imao nekakvih nerazriješenih računa, a dug je podmirio.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA