Zadar

"NI MR. BEAN NE BI OSMISLIO OVAKVE ŠAHTOVE"

FOTO: Obnovljena cesta na Novom Bokanjcu ponovno je postala bazen

Nakon jačeg pljuska zadarske prometnice ponovno su poplavile.

Nakon jačeg pljuska, koji je pao oko 12:30 sati, pojedine zadarske prometnice ponovno su poplavile. Među njima je i Ulica Grgura Budislavića, koja je u sklopu projekta aglomeracije nedavno dobila asfalt. Kao što smo već pisali, uzrok je taj što ugrađene cijevi još nisu priključene na sustav oborinskih voda. No da na toj prometnici i dalje ima drugog posla, svjedoče fotografije koje su objavljene u Facebook grupi "Trn u oku".

- Usprkos šahtovima koje su Strabagovci ugradili poslije isprobavanja nepropusnosti novog asfalta (haha), te koje po veličini nisu ni za jedno pošteno dvorište cca 40x40 cm, mi imamo opet bazen enormnih razmjera. Mislim da ovako nešto ne bi mogao niti Monty Payton ili mr. Bean smisliti za svoje komedije, navodi čitatelj koji je objavio fotografije poplavljene prometnice kao i šahta koji je "otplovio".

Sličan prizor u istoj je ulici zabilježen prije dva tjedna, kada su u pomoć pozvani i vatrogasci kako bi ispumpali vodu iz jednog poplavljenog podruma. U Županijskom vatrogasno - operativnom centru potvrdili su nam kako ovaj put, nasreću, nije bilo intervencija povezanih s nevremenom.

PRIKAŽI KOMENTARE (6)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA